Tenișii must-have în 2024: Modele trendy ce cor face furori

Tenișii au evoluat de la o încălțăminte sport la un element esențial al modei urbane și stradale. Iată câteva modele de teniși care sunt must-have în 2024:

1. Teniși Chunky:

Tenișii chunky, cunoscuți și sub numele de „ugly sneakers,” continuă să fie la modă în 2024. Acești teniși cu talpă groasă și aspect robust adaugă un element cool și retro oricărei ținute.

2. Teniși High-Top:

Tenișii high-top cu guler înalt sunt o alegere populară pentru cei care doresc să adauge un stil urban și sport ținutei lor. Acești teniși oferă și un plus de suport pentru gleznă.

3. Teniși cu Detalii Metalice:

În 2024, tenișii cu detalii metalice, precum fermoare, capse sau inserții metalice, sunt la mare căutare. Aceste detalii adaugă un element edgy și futurist tenișilor tăi.

4. Teniși în Culori Vibrante:

Culorile vibrante sunt la modă în acest an. Optează pentru teniși în nuanțe puternice, cum ar fi roșu aprins, portocaliu neon sau verde electric, pentru a adăuga un strop de energie ținutei tale.

5. Teniși Minimaliști:

Pe lângă modelele vesele, tenișii minimaliști cu design simplu și culori neutre sunt o alegere elegantă pentru cei care preferă un aspect mai subtil și clasic.

6. Teniși cu Detalii Florale sau Artistice:

Tenișii cu detalii florale sau artistice, cum ar fi imprimeurile cu flori sau picturile abstracte, sunt ideali pentru cei care doresc să adauge un element artistic ținutei lor.

7. Teniși în Stil Retro:

Modelele retro de teniși sunt mereu în tendință. Poți opta pentru teniși cu designuri inspirate din anii ’80 sau ’90 pentru a adăuga un strop de nostalgia la ținutele tale.

8. Teniși Vegan:

Conștientizarea asupra mediului înconjurător a crescut, și din ce în ce mai mulți oameni optează pentru teniși vegani. Acești teniși sunt confecționați din materiale prietenoase cu mediul în loc de piele animală.

9. Teniși Hi-Tech:

În 2024, tenișii hi-tech sunt o tendință ascendentă. Acești teniși vin echipați cu tehnologii avansate, precum iluminare LED sau funcționalități inteligente.

10. Teniși Monocromatici:

Tenișii monocromatici, care au o singură culoare pe toată suprafața, sunt o alegere elegantă și versatilă. Acești teniși se potrivesc perfect cu ținutele office sau cu cele casual.

11. Teniși Slip-On:

Tenișii slip-on, fără șireturi sau închidere cu fermoar, sunt foarte practici și ușor de încălțat. Acești teniși sunt ideali pentru zilele aglomerate sau pentru cei care doresc să economisească timp.

12. Teniși cu Detalii Transparente:

Detaliile transparente, precum panourile din plastic sau mesh, adaugă un element de modernitate tenișilor tăi. Aceste detalii pot fi prezente pe partea superioară sau pe talpă.

13. Teniși cu Logo-uri Mari:

Logo-urile mari și vizibile sunt o altă tendință în 2024. Tenișii cu logo-uri mari pe laterale sau pe limbă sunt o modalitate de a adăuga un element de branding la ținuta ta.

14. Teniși de Sârmă:

Un design inovator care a devenit popular în ultimii ani este cel al tenișilor de sârmă. Acești teniși au un aspect futuristic și pot fi ajustați pentru a se potrivi perfect piciorului tău.

15. Teniși Inspirati din Cultura Pop:

Tenișii inspirați din cultura pop, cum ar fi cei asociați cu filme, seriale sau personaje iconice, sunt adesea apreciați de fanii acestor universuri.

În concluzie, 2024 aduce o varietate de modele trendy de teniși, de la cei chunky și high-top până la cei minimaliști și vegani. Alegerea depinde de preferințele personale și de stilul tău. Cu acești teniși must-have, vei putea adăuga un plus de personalitate și stil ținutelor tale, indiferent de ocazie.

 

About the Author: Bistrițeanul

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *